Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbindelsens alla hörn

 

 

i ett instängt rum
under ensamhetens övervakande stillhet

där som föreställningen
stryper sin dröm

öppnas ett fönster
 i en höjd av vårt hjärta

 

eller är det bara
         ett litet fönster
                 mot en annan cell

i en förglömd ram




Fri vers av Marduk VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-17 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP