Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig


Guapo

Gupo det var jag,
men är jag dig än?
Jag älskar dig fullt,
som mer än som vän

Jag hoppas vi kan gå tillbaka
till det som vi hade då
men nu finns det saker,
jag inte kan förstå

allt känns så ihåligt
bakgrundens gaphål
älskar dig ihärdigt
kyss din Guapo




Fri vers av Tommy Nordin
Läst 439 gånger
Publicerad 2004-06-10 01:14



Bookmark and Share


    MissSecret
... att vara min guapo. Otroligt fint skrivet.
2004-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Nordin
Tommy Nordin