Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den första meningen har fastnat i mitt nätverk de senaste tre månaderna. Den första meningen är den enda jag är bekant med


Han står under eken

Han står under eken,
fängslad av sin egen värld
och oberoende av verkligheten.

Han står under eken,
fullt synlig för mina ögon
och helt osynlig för andras.

Han står under eken,
i en kort sekund som aldrig fanns
och i en kort sekund som bara fanns

Han står under eken,
endast i min fantasi

Han står under eken,
Lika overklig som ett spöke

Jag sitter under lönnen
och är återigen fångad av mig själv.




Fri vers av Lavju
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-16 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavju