Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endast jag kan vidröra vid mitt hjärta på ett sätt som inte skadar.


Inom mig finns allt som inte finns på utsidan.


Jag är fångad, fängslad och erövrad av känslor jag inte visste fanns.
Övertäckt, bortglömd och onödig som en trasig fiol högst upp på en sophög.

Jag har kravlat, smugit och långsamt tagit mig tillbaka till nuet.
Verklighetsbaserad, trolig och sann i en kropp människor ändå inte ser.

Jag är fångad, fängslad och erövrad av min egen kropp som inte syns.
Övertäckt, bortglömd och onödig som en solnedgång i en saga.

Jag har kravlat, smugit och långsamt börjat inse den bittra sanningen.
Verklighetsbaserad, trolig och sann är den värld jag lever i.

Dags att bryta det mönster jag fastnat i...




Fri vers av Lavju
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-29 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavju