Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnans lust

Likt fukt i

daggkåpans sköte

samlas lust

när åtråns kraft 

växer i kärlek




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 503 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-05-16 22:00



Bookmark and Share


  Epione VIP
Härlig som en blomma i gryningsmorgon
2009-07-22

  hero40
Härlig lustfylld livsbejakande
dikt.
2009-07-21

  beam72
vackert som få
2009-06-14

  Junitvillingen
Både vackert, läckert & ljuvligt och sååå sinnligt/sensuellt. Få ord som skapar bilder - och detta med besked! Applåder till dig för denna:-)
2009-05-17

  Blåbäret
riktig växtkraft här...med bildspråk och allt...
2009-05-17

    ej medlem längre
så snyggt och lustfyllt!
2009-05-17

  sulimaa
när åtråns kraft

växer i kärlek...

...det är ju så det är...eller när kärlekens kraft växer i åtrån....så vackert!
2009-05-17

  Sturesdotter
talande bilder dyker upp ifrån denna sinnliga text!
2009-05-17

  Ilona _L
Jag instämmer och ler i mjugg!
2009-05-16

  friheten
vacker skriven
2009-05-16

  aol
sann rak sensuell poesi bravo
2009-05-16

  Gisela Nordell
sensuellt uttryckt
om daggkåpans sköte!
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi