Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla sinnets kval!

Låt mig höra kvalen

Med glädje natt som dag

Rädslan går långsamt runt oss

I vårt stilla sinnes kval

Medvetet klamrar vi oss fast

Nästan nästan kan vi känna ruset.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-17 08:02



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
utmärkt
levande beskrivet
om rädsla och kval
och klamrandet
känner jag igen
2009-05-17

  Suzy med punkterna
Slutet är super!
2009-05-17

  Junitvillingen
Den sista raden lyfter din vackra dikt ett rejält snäpp på betygsskalan!!! Sinnlig poesi, gillar skarpt:-)
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin