Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du väcker mig

 

Du brinner inuti mig

en aldrig falnande låga

som lava under min hud

jag känner glöden genom

mitt lätt kokande blod 

Du

Den första Kvinnan

ditt namn viskar liv

och återfödelse

Du

förtrollar mitt hjärta

väcker min kropp

min lust

min längtan 

Du

får mig att vakna

med glöd mot min hud

min slumrande kropp väcks

till toner av lustfylld sång

i morgonens stillhet 

Du 

 

 

 




Fri vers av SeXara
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-18 08:02



Bookmark and Share


    annbrith
vackert vackert
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara