Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som förr

 

Får jag

komma

med kärlek

innanför din dörr

som du brukade

komma innanför

min förr 

 

Får jag smeka

ditt gyllene hår

som du brukade

smeka mitt hår

vår första vår 

 

Får jag älska dig

som kvinna

så som vi älskade

när våra hjärtan

precis hade

börjat brinna 

 




Fri vers av SeXara
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-18 09:42



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
vackert sinnligt

som en mjuk förförelse av en gammal kärlek.
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara