Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvävande avstånd, och tappade ord


Faller en, följer fler

 

 

Något
otillräcklig
klättrar ryggar
genom
syrebristens
ångmoln, andas
gatljusens
vikande blickar
genom stråkarnas brister
ur världsmelodier.
En brännande bröstkorg
av rivande stålull
ett blödande
avtryck
mot inre som rusar
av odödlig
vänskap, ett hjärta
som vidgas, som tömdes
på tårar
vid vårfloders sovrum
men
saknade styrkan
i orden
så tunna...




Övriga genrer av Tobias Nilzon
Läst 432 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-05-18 14:52



Bookmark and Share


  m.ricknell
denna gillar jag !! mycket fint .
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Nilzon
Tobias Nilzon