Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knappt så nålen vill ha mer

 

blodet koagulerar och ordet med det. en liten fågel dansar runt där ute bland träden, mindre än jag minns den. kvällskvisten smakar torkad morgonfrukt och jag plastar nu min tunga, tallrik för tallrik. tala aldrig om trådar för någon. aldrig om trådar, för inget tecken sitter längre där det ska, borde eller vilket ord man nu väljer att sy in sig själv med. med endast två timmar kvar, två av något, mot något och förmodligen följer sedan något mera efter det. det brukar bli så mycket mer, om så mordiskt eller möjligen vågat. vem ser längre om det är samma gula nyans i den där fågeln? den som krympt så förfärligt. minnet knyter sig i tungan. ordet självdog och detta kan endast ses som ett surr från en något trasig köksfläkt. 




Fri vers (Fri form) av Tobias Nilzon
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-04 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Nilzon
Tobias Nilzon