Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett datum värt att minnas

den 17/5-09
blev det vi<3

jag är lyckliglyckliglycklig :D




Övriga genrer av jagblundar
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-18 17:40



Bookmark and Share


  dunkar
Grattis :D
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

jagblundar
jagblundar