Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma fan



Du hällde
sprit i min
nappflaska


Jag måste
ha varit
speciell


Bakis utan
att ens
kunna stava
till det


Mamma fan


Jag var två
år


Jag sov
med
nallar





Fri vers av blaite
Läst 506 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2009-05-19 00:15



Bookmark and Share


  SusieQ
Aj. Aj som fan.
2010-08-18

  exhausted and naked
Fruktansvärt hjälplöst om det är sant...
2009-09-01

  etthjärtaäralltidrött
ja, fy fan
2009-08-14

  Zara VIP
*HAHA* egentligen helt fel att anlägga ett stort garv här mellan nappflaskor med sprit..men jag kunde inte låta bli! Du skriver skönt! Och det är ju så att du ska stå på scen och att du inte har något val och så..men det vet du ju redan...du har pistol mot tinningen...laddad klar...upp på scen!
2009-06-26

  Maria Lauenstein
Lite humor och en bild av sorg. Blandade tankar..
2009-05-31

  Suzy med punkterna
Riktigt starkt och berörande skrivet.
2009-05-19

  mare VIP
Sorgligt....om det är en sanning..
2009-05-19

  Sanningsägaren VIP
ja fyfan
själv blev jag av med oskulden
tidigt som fan
satte mig på nappen
2009-05-19

    Tea Alex
Åh sista stycket är finast, vackrat i all sorg och bedrövelse. Starkt!
2009-05-19

  Junitvillingen
Så fruktansvärt starkt och horribelt att jag knappt kan andas - och detta just för att sådant nog förekommer. Gräsligt bra skrivet. Huuu, jag ryser!
2009-05-19

  Roula O
stark text...kan tänka mig att sådant sker i verkligheten också... det finns mycket sjukt folk som inte borde ha barn...
2009-05-19

  CRAIDLARN
stark, med en stänk av svart, rå galghumor i!
2009-05-19

    resilient
Mycket bra om den är självupplevd. Annars rätt spekulativ.
2009-05-19

  Sturesdotter
Åh vad du får till det - igen!
2009-05-19

  * Ammi *
gör ont att läsa
2009-05-19

  Spir@
Hemsk, skrämmande direkt på.
2009-05-19

  Qiwi
hjärtskärande
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite