Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Jag vill kyssa din nakna rygg varm
Jag behöver känna att din hand passar i min
Se dig komma yrvaken ut ur vår sovkammare
Känna din andedräkt komma närmare
och älska dig natten lång

Du väcker mig med din musik
Den spränger ut ur högtalarna och når
sömnen som fortfarande slumrar under täcket
Kryp ner igen, kom, kryp ner igen
Kryp ner igen, kom, kryp ner igen













Fri vers av Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Läst 361 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-19 00:47



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Kärlek som poesi.
Poesi är kärlek.
Jättefin.
2010-02-20

  Matilda Linnéa Tinér
ooh vad vackert!

jag blir alldeles tårögd,
verkligen grymt fint skildrat
av känslan att älska någon.

mums!

jag gillar!
2009-06-05

  Staffan Welroos VIP
mer konstruktivt så är dom 2 sista raderna jävligt snygga... jag älskar såna upprepningar som känns lite omotiverade men ändå passar som handen i handsken.

sen är stämningen mysig. sensuell och väldigt målande beskriven...

Gillar denna mycket! =)

/S
2009-05-27

  Staffan Welroos VIP
lysande skrivet detta!
2009-05-26

    Nicklas VIP
Får instämma, vackert.

Vackert och mysigt!
2009-05-19

  dunkar
Vackert!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed