Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formbart Nu!

Stor och liten
på samma gång

Värk ork och puls
ibland så långt så långt

Mina händer räcker runt
precis som munnen, formbart

JA just nu!

Min låga brinner evigt
som vindar i mitt hjärta.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-19 07:58



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Som så ofta skönt poetat när just du är i farten. * jättegillar *
2009-05-19

  anits VIP
underbart vackert
2009-05-19

  Sturesdotter
Vindarna i ditt hjärta sänder varma sådana ut över oss...
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin