Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turbo-limerick

En nyss avsugen man ifrån Kumla
satte sig sen på en humla
då for han opp
och såg på sin snopp
är det turbo, det här, hörs han mumla




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 470 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-19 08:15



Bookmark and Share


  korpfjäder
lågt sittande humor på mycket hög nivå!!! tack för morgonens stora skratt!
2009-07-05

  aol
gapskrattar
2009-05-23

  Anguis
Taktfast, soft rimmad och kul. En limerick helt enkelt!
2009-05-23

    Bodil Sandberg
hahahhaa..jättetack för skrattet!!
2009-05-19

  Spir@
haha.. Kul!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman