Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan tro och hopp

Oro kantar livets stig
och jag går förvirrad fram.
Många väljer då annan väg
ut ur helvetet,
som lämnar förkrossad sorg
efter sig.
Många är utan hopp
och utan tro.
Men det måste finnas
annan utväg
som väcker förtröstan
att allt ska bli bättre.
Tron på psykofarmaka
ger ingen tröst
bara ett förrädiskt lugn.
Där anhöriga tycker
att allt har blivit bra.
Men ser inte oron
och förvirringen
bakom den lugna fasaden.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-19 09:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP