Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina ord till dig

vill skriva ut all sorg
vill skriva ut i ord hur ledsen jag är
vill skriva så att du förstår
men jag vet inte vilka ord jag ska använda
vilka ord du vill höra
vilka som kommer låta bäst
jag vill att du ska förstå
jag vill att du ska fatta varför
jag vill
men jag kan inte
orden blir inte de som jag vill att de ska bli
orden ändras och betyder något annat
allt ändrats
och här står jag
med en lapp i min hand med figurer på som ingen förstår och ingen kan läsa

vill att du ska läsa
vill att mina ord ska bli något specielt
för det är mina sista ord
mina allra sista ord som jag skriver till dig

på lappen i min hand finns dom
otydbara massor av ord huller om buller
täkta av mina tårar
men jag ger dig lappen vill att du ska läsa
se all sorg
se all den smärta
se varför det blir så här
läsa mina ord och förstå

men du ser på mig och skakar på huvundet
knycklar i hopp lappen
kastar den
och går.



det var mina sista ord
mina sista ord till dig

de betyde allt
och ändå inget

det var mina ord
otydbara och förstörada
ord
till dig.






(bara ord, och inga ord)




Övriga genrer av ingen
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-19 22:37



Bookmark and Share


    malleliten
Starka ord och mycket känslor!

Var stark i detta, och ett ljus ska komma och lysa upp i ditt mörker snart!
2009-08-19

  Staffan Welroos VIP
sorglig denna... gillar "otydbara massor av ord huller om buller". Känns igen. Bra text!
2009-06-04

  Danne
Var STARK!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

ingen
ingen