Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knulla aldrig en gift man

En som är beredd att bedra en gång
kommer bedra igen

men jag förnekade det, hela tiden
berusade mig på lukten i din nacke...

du lämnade henne, för min skull. jag tyckte det var romantiskt. men sedan förstod jag att det var ett missbruk. en sorts missbruk.

du har en dotter som bara är ett år yngre än mig. ditt jävla pervo! jag älskar dig!
och jag hatar dig för att du har fått mig att älska dig.




Övriga genrer av Smultronkind
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-20 11:09



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Kärlekan är tyvär ofta blind.
2009-05-20

  Junitvillingen
Ärligt och uppriktigt! Men ett så tragiskt uppvaknande - måste smärta enormt...* kram *
2009-05-20

  Mats Henricson
Modigt och Ärligt skrivet !!!
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Smultronkind