Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffeskvättar på min vita t-shirt

Solen strålar utanför mitt fönster
här ligger du och här ligger jag
kaffet ligger överallt


vi är lyckliga




Fri vers av Smultronkind
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-20 12:57



Bookmark and Share


  camillala
vad vill du förmedla med detta kaffe?
ser det inte som en metafor bara överflödigt.
tack för mig!
2009-05-19

  jokerdam
fint på nåt sätt, känns vuxet eller vad man säger
2008-09-16

    Herr Ångest
Ahh, jag som hade tänkt skriva en dikt som hette Dagenefterkaffe som en fortsättning på min dikt Kaffesmak och så har du redan skrivit en sådan dikt.

Bra diktat, få ord i korta kärnfulla rader. Sätter min fantasi i rullning.

:D
2008-04-13

  korpfjäder
Lycka är att kaffet är i hela sängen, ja banne mig! Du har nog rätt!
2008-03-05

    amorfati
Mm...ser scenen framför mig. Vackert målat.
2007-08-05

  Vind
Skön känsla som du förmedlar med få ord. Anar kärleksfulla glada \"brottningsmatcher\" :)
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Smultronkind