Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loser




VÄLKOMMEN HEM
strålar min banderoll mot ditt
förvånade ansikte när du
öppnar dörren
hej
hade du roligt på
mallorca?

bakom dig plirar
rufsigt hår och tajt linne
du ler lite besvärat,
kliar dig på ryggen

och jag inser varför du inte tyckte
jag skulle följa med

jobbresa, sa du


jag ser att du jobbat




hon är lika gyllenbrun som du








Fri vers av Smultronkind
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-12 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smultronkind