Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min son, minsann, min sanne son. Min son, my son, my sunny son


och mammahjärtat bultar

Evighetsseende ögonpar blickar tillbaka, rätt in i Jag.
Du, Jag, ett Vi. Och Kärlek bultar stark och fri.
Med Tiden växer Duet stort och på vinrankliga vägar slingrar sig bort.
Vad vill Du, har Du hittat ditt Jag? När är du Lycklig och när är du Svag?
Ögonpar, fransar dansar svarta tecken på din kind. Och Kärlek bultar stark och blind.
Håller dig, släpper dig motvilligt sen, vill att du ska veta att vadsomän...
så bultar Kärlek alltid stark och ren.




Fri vers av prima donna
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-02 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna