Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligblek

Smutsgråa dörrar,
och regnmoln som förhäxar
små röda läppar

 

och flickan sade:
storstadshångel i en gränd,
närmare än förr

 

vill inte känna
när de rostiga hålen
skaver på din röst

 

jag är verkligblek,
du är ingen vinterlek -
vi är verklighet

 

Kallsupen betong
mot vintervita ryggar ;
bomullslen tunga

 

Kyssar vid granit
och en vittrad tegelsten -
himlen i en gränd

 

Sommaren är kort
när passionen flyter ner
i kloakerna

 

Uppdrucken och glömd
av de gråskalevackra

verkligheterna




Bunden vers (Haiku) av Spontan
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-21 00:20



Bookmark and Share


  Feminaz
ordkonstnär...
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Spontan