Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Lustens tid

Jag fuktar mina läppar
vid den blötaste platsen på hennes kropp
mina läppar möter hennes just vid denna plats
doften utav kvinna sprider sig
och plötsligt är jag blöt i hela ansiktet
hon blir som förbytt
med stängda ögon
kastar hon sitt huvud från sida till sida
det blonda håret trasslar in sig i hennes ansikte
heta andetag och bröstet häver sig hastigt
underlivet pressas stötvis mot mitt ansikte

Detta är lustens tid
En underbar tid




Fri vers av RogerIvan
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-21 00:57



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Ja, visst är det sååå!!!
En underbar tid.

Mycket bra skrivet RogerIvan!
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan