Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara dystra!

Alla ord på vår jord
mer än man hör

Smärtor redan tålda
ångest en tid

Det spelar ingen roll
själen är i behåll

Låt oss skratta
åt det som gör oss dystra

Och låt oss sakta falla i gråt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-21 08:12



Bookmark and Share


    leelee
Humor är bra att ha....och just sådan gråt är skön....
2009-05-23

  Sturesdotter
Spröda små ord som förmedlar så mycket!
2009-05-22

  Suzy med punkterna
Mycket fint poetat
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin