Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn mot ditt fönster

 

Inatt kände du hennes

hjärta svämma över

hur hon vilade i dig 

bortom tid och rum

 

I morgonens stillhet

svämmar hennes tårar över

Förankrad i dig

faller hennes kärlek

som regndropparna

mot din fönsterruta 

 

 

 




Fri vers av SeXara
Läst 709 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-21 11:16



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Denna är sinnlig...

flödande...vackert.

Gillar också bilden som ger en tuch av oskuldsfullhet, och ren kärlek,

bilden får mig också att tänka på Titanic,
när en hand tar tag i det immiga bifönstret:-)
2009-05-22

  livsdans
Förankrad i mig....mmmm....livet i mig!
2009-05-21

  blaite
Shit vad vackert du skriver..snygg bild..
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara