Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå

 

Plötsligt kommer

du över mig

och i min kropp

väcks hungern

åter

som en odödlig

hänsynslös kraft

åtrå

mina ben vill

vika sig inför dig

min kropp vill

falla framför dig

komma

med dina kyssar

och din kärlek

djupt rotad i mig






Fri vers av SeXara
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-21 12:48



Bookmark and Share


  livsdans
"min kropp vill

falla framför dig

komma

med dina kyssar

och din kärlek

djupt rotad i mig"


Fint och bra beskrivet!

Känns som enhet....närhet och kontakt!
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara