Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gåva av gud


några tankar i arla morgon stund





Att vakna brevid den man älskar
så vacker o så fin
jag behöver inte röra
hjärtat slår ändå
jag fylls känslorna
som finns i min själ
känslor utan ord
det är så mycket
jag skulle vilja säga
men jag finner inga ORD
så jag smeker hennes kind
bara att beröra denna
UNDERBARA kvinna
väcker all form av EUFORI
jag är så lycklig att du
att du bara finns till.!!!!




Övriga genrer av janneomega
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-22 05:55



Bookmark and Share


  bluesatin
Tack för denna fina text. En varm, kärleksfull och poetiskt skriven text. Du har ett hjärta av guld.
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

janneomega
janneomega