Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt mående just nu


JUST NU.!




I sommarens tunga dunkel
man funderar på tiden
som sägs läka alla sår.
Jag vet ej sanningen
i dessa ord,
För smärtan sliter i mina sår
när det tunga vädret med
sina mörka moln färgar
himlen grå.
Då kommer min vän
ångest och hälsar på .
Så länge solens strålar
värme energi mig ger
så låter tunga sinnen
mig vara i fred.
Det verkar som solen
med sin positiva energi
håller flödets vägar fri
och motar tungsinnet
luriga tankar förbi.
När den ljusa tiden
förgyller mitt liv.
Finns inga sorger i
mitt sinne o jag känner
mig fri.
Det är en guds gåva
att låta ljuset råda,
Så jag kan ladda mina
försvar till den mörka
tiden släpps fri.!




Övriga genrer av janneomega
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-14 22:30



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Inre sår blöder, skaver mer än det behöver. Går ut och försöker läkamitt inre mot regent som pulserar in i mitt ansikte. Vinden den tar tag i delar av mina kläder. Allt gör jag för att fly mitt inte kaos. Låter dett yttre ta tag i mig. Går in på en Pub och försöker döva den inre oron.

I dina urholkade spår som ledde till
baren, där fortfarande nedgångna gäster
pratade om din svartsyn när du tittade
på dem. Just där var det speciella som
var du kvar väggarna som bar dina
minnen med en suck

Sucken som förtvinade
i ljudet av en flämtning
som hördes från tapeten
där din beige själ
fortfarande vilade sig.

Men den ledde, ledde dig
in på vilovägar
då du hamnande
i barens damtoalett

Där dina djävulska planer
fortfarande närs av besökande
gäster

Då du lämnade baren
ekade dina steg ut
i fjärran och letade sig in
i grynningen

Under mitt täcke
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

janneomega
janneomega