Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver inte fråga

 

Du behöver inte fråga

var jag går

I ditt hjärta vet du

att mina vägar

leder till Dig

det har de gjort både

höst och vår 

Vill du stå i horisonten

när jag kommer tillbaka

och möta Mig 

 

 

 




Fri vers av SeXara
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-22 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara