Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fniss


Man har inte roligare än man gör sig

 

Jag kan ha väldigt roligt åt mig själv ibland. Jag är särbo, för att använda ett nymodigt ord. Det innebär att vissa perioder så lever jag själv. Nu var en sådan period. Min man brukar skämma bort mig och jag behöver inte göra så mycket hushållsarbete och städning när han är här. Jag har varnat honom för denna behandling, men han insisterar, så vad ska man göra? Vem vill vara bortskämd? Fast man måste ju anpassa sig…

Nå, nu var jag själv och en stor 2 liters vattenflaska ställdes i hallen utanför vardagsrummet och köket. Halvfylld. Där stod den, och ingen tog bort den. Den stod helt klart ivägen, man måste ta en liten omväg när man skulle till köket från vardagsrummet och inte var den till prydnad heller.
Nå jag är ingen pedant, men det är min kollega som hade berättat om hans X-fru. De hade varit så olika, just vad det gällde ordning. En gång, berättade han, så hade han kollat henne. Hon hade tappat en tops på badrumsgolvet, och han hade låtit den ligga. TRE DAGAR hade den blivit liggande där. Var det så konstigt att de var skilda?

Honom tänkte jag på när jag passerade vattenflaskan, jag vet inte hur många gånger om dagen.  Och det blev liksom roligare och roligare. TRE DAGAR med en tops. Undrar vad han hade sagt om 2 VECKOR med en vattenflaska inte i badrummet men i hallen. Likt en fyr stod den där och blinkade åt mig varje gång jag gick förbi och jag blinkade tillbaka och log.

Nå, det är slut på det roliga, idag åkte han ut. Men jag såg att det låg en guldpeng på vardagsrumsgolvet… undrar om man kan ha den till något kul…




Övriga genrer av leelee
Läst 406 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-22 13:25



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Hahaha, en situation jag känner igen alltför väl;-) Och jag blir SÅ glad att det finns fler som har " lika roligt " som jag & min man...riktigt skojigt att upptäcka denna text så här på tisdagmorgon när två använda tops fortfarande, efter flera dagar, ligger kvar på sovrumsgolvet!!! Och eftersom både jag och min man påstår att det inte är vi som tappat dem där så måste det vara " di sma undar jordi " som varit framme...så då får de allt plocka upp dem med!!;-)))
2009-05-26

  erkki
En man som är en stor pedant
vid val av dam bör vara noga
ja akta dig för slarvig tant
med allt i huset får du knoga

En dam som är en stor pedant
vid val av man: var ej så noga
var glad att ölflaskor ger pant
du blir snart van att snällt dig foga

Och har man gift sig sen: med mig
en karl som huggits i granit
din tuffa sida snarast lej
för annars gick du på en nit
2009-05-24

  En strimma av guld
Komiskt om vardagliga händelser så vanliga i "var mans hem".

Tack för humorn du delar med Dig.
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

leelee