Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The Beatles - She loves you


Yeah yeah yeah!

Folk snackar fortfarande om när dom hörde
She loves you
För första gången
Folk i alla åldrar
Rödhåriga
Gråhåriga
Flintskalliga
Barn utan mjölktänder
Gamla med löständer
Folk snackar fortfarande om när dom hörde
She loves you
För första gången

Sånt är stort

Hur dom rörde sig
Hur dom dansade
Och sjöng med
Utan att sjunga

Men skrika
I fullständig kaos
Ursinnigt inferno
YEAH YEAH YEAH

För första gången röra sig
Som fria människor

Sånt är stort




Fri vers av Cassius Clay
Läst 361 gånger
Publicerad 2005-09-22 19:48



Bookmark and Share


  Missi VIP
ja, jag minns också när jag hörde She loves you.
jättebra låt. även om jag inte levde när den spelades för första gången.
tycker det är kul att du skrivit om beatles.
bra!
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Cassius Clay
Cassius Clay