Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It's all about love

Vem jag är
vem du är
handlar
ytterst om
kärlek
att älska
att vara älskad
då spelar inte
någonting annat
någon roll
It's all about
love




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 452 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-22 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman