Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in






 

Fantastisk fantasi!

Total stillhet
kous ingen ro

Nattlig ström
i en dröm

Sömn sömn
kom så smått

Vakenhet och nakenhet
vinden mot min hy

Ser tanken formas
innan det gryr

Ta steget ut
leva sin fatasi

KOM.......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-22 21:33



Bookmark and Share


    leelee
Härlig text...känner livet i mig...
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin