Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar - haiku

 

 

Blomsterkrans i hår

Händer smekta av viol

 

Du, förgätmigej

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 820 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-05-22 21:37

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    wildrosen
enkla lyriska rader ...underbar
2009-06-04

    Marie Andersson
Du borde läsa Tage Danielssons
"Flower Power",
eller du kanske redan gjort det.
2009-06-03

    sunnanvind
Känns svensk midsommar i den här...längtar!:)
2009-05-26

  Rosen VIP
Jag älskar violer i min blomsterkrans i mitt hår!
och tack för denna fina ur sommardoft!
2009-05-25

  Sturesdotter
Blomsterspråket går alltid hem...
2009-05-24

  Suzy med punkterna
Dina ord spred värme i mitt bröst;=)
Bakom orden vilar mycket mer
2009-05-23

  Carola Bouvin
Nä... så vackert må ingen glömma.
2009-05-23

  Gisela Nordell
viol och förgätmigej
det är dina blommor det
väna,anspråkslösa
och så vackra!
2009-05-23

  Eaglemountains VIP
Så vackert - om blomsterkrans i hår,
smekta blommor, och att aldrig glömma .......
2009-05-23

    Bodil Sandberg
O så glad man blir och varm inombords av dessa dina underbara rader..en superb haiku som jag sparar...tack min vän
2009-05-23

  JNI
läckert skrivet!

just sista raden kan läsas till en lek med ord också som innehåller ett visst djup.., applåd !
2009-05-23

  anits VIP
Mycket vackert
2009-05-22

    ej medlem längre
jättefint!
2009-05-22

  Yrre VIP
Vackert och förstår dina tankar...hos mig är det nästan höst!
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP