Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fuck beskrivningen oxå!


Så jävla sne på er

I dag är
jag är så jävla sne
på världen i stort
jantelagen äcklar mig djupt.

Vart är friheten?
vi har yttrandefrihet
och jämnställdhet eller?
Vilket skämt!! Hahaha!!

Hur i helvete
kommer det sig då
att jag inte får
bara vara mig själv!

Avundsjukan haglar!
Falsk moral smutsar
ner varje trångsynt
hörn, släpp loss!


Skulle jag släppa ut
vilddjuret i mig
berätta mina tankar
agera som jag vill

jadu, då skulle ni
låsa in mig
peta i mig piller
efter piller

Är Sverige ett fritt
land? I Helvete häller!
Fuck självkontroll
och avundsjuka jävlar

Jag vill vara ett luder
jag vill kicka
på allt som kickas kan
jag vill njuuuta!

Precis som jag vill få
er ärliga beundran,
vill jag beundra er
vill vi inte alla?

Jag vill bli älskad
på samma sätt som
jag älskar er
För helvete KÄRLEK!

Jag vill ut ur
normernas fängelse
Bejaka frihetens
ärlighet utan fejk!

Vill bo där
jag har rätt att
bara vara jag
inifrån och ut 110%







Fri vers av Poppin
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-22 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poppin
Poppin