Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rötternas rot

Rötternas rot var du, allena och vit var jag

Som en av de många var du funnen, som en av de många var jag bunden




Fri vers av Rasmus Ström
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström