Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medans livet susar förbi hamnar jag återigen i sidofilen


Mellan ett par öl




Mellan mina samvetskval så ser jag glimtar av vår möjliga framtid

Med barn, hus, vovve och till och med bil.

Jag kan inte se ett liv utan dig




Mellan oss finns en kemi som är oförklarlig.

Med dig vid min sida kan jag inte misslyckas

Jag kan inte hantera vår situation




Mellan ett par öl så får jag ofta klarhet

Med den kalla verkligheten framför mig så faller jag

Jag kan inte sluta älska dig!




Fri vers av Sergej
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej