Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora och små konstnärer

Ingemar Bergman i sitt testamente
bestämt att hans hus på Gotland
ska säljas på auktionsfirman Christies?
Han tror att han är stor
även i döden,
ett bra sätt att bli ihågkommen
Visst var Ingeman Bergman stor
och en erkänd regissör.

Men någon gång måste vi alla
gå vidare.
När kraften och orken
inte längre räcker till.
Hur stor vi än är
får vi inte vara med
hur länge som helst.

En representant för konsten
får inte leva för evigt.
För nytt måste hela tiden
komma fram.
Bakom dörren väntar
många älskare av konsten.
För konsten måste alltid
vara konstant.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-23 12:40



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
Det får mig att tänka
på tre Stora Tenorer
gravstenar. Gigli
har ett mausuleum i vitt
marmor,Caruso
inte sämre men vår
Jussi har bara en liten vanlig
gravsten,som upphöjer
honom än mer
Fin text!
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP