Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vandring

Ibland kan livet
skrämma mer än döden.

När tankarna bränner
hål i själen.

Jag går med livet
och vandrar med döden.

Tar ut stegen för att hinna med
i mitt eget begravningståg.

Rörelser i livet
ger tankar mitt i levandet.

Döden är inte skrämmande
men livet kan vara det.

Gud är inte elak
men människan är det.

Gå med döden
är att gå med livet.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-23 13:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag kan känna precis som
du skriver här, livet är många
gånger mycket skrämmande,
det är då tankarna på döden
känns ljus, inte skrämmande
2009-05-23

  Gisela Nordell
jag blir sorgsen när
jag läser dessa rader
har tänkt så mycket själv
Döden är en vän
men Livet är också en vän
*Kram till dig*
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP