Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt

 

efter

längtanstiden

kärleksbristens

tunga år

är jag åter på

ruta ett

 

självförtroendet

har lagt sig

som ett rep

runt halsen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-23 16:57



Bookmark and Share


  Erik L
Stark text och du lyckades bra med formen. De korta raderna gör att varje ord växer in i läsaren och får en större tyngd. Bra gjort!
2009-05-24

  Eaglemountains VIP
Jag hjälper Sturesdotter .....
2009-05-24

  Lejonhjärtas poesi
Du är mer än väl värd att leva under fria tyglar utan snara runt halsen.
2009-05-23

  Sturesdotter
Lossar på ditt rep; det ska aldrig få komma åter!
2009-05-23

  genni VIP
Orden gick rakt in i mitt hjärta......

K R A M
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP