Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagar borde vara bättre




Vill du inte krypa ner bredvid mig och andas mot min hals?

Viska att allt blir bra och att jag är ditt allt?



Jag förtränger så mycket att jag inte kommer ihåg mig själv

Mellan lyckta dörrar och bakom höga murar väntar smärtan



Jag gav dig mitt hjärta, får jag tillbaka det tro?

Medans du badar och skrattar, tänker du på mig då?




Fri vers av Sergej
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-24 00:21



Bookmark and Share


  Olsdotter
Jag gillar det du skriver.
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej