Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I otrygg närvaro

.

Sommarliv och njutning
ledighet oh värme
ser er insupa ny kraft

Villl vara som ni
påfyllda återigen redo

Rädslans sommar
i otrygg närvaro
fick mig att falla




Fri vers av Mejja
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-09-22 23:38



Bookmark and Share


    carimba
hoppas du får styrka att hålla den otrygga närvaron på avstånd
2005-10-26

  Rachel Roth
..vad kan vi påverka i våra liv? vad har vi rätt till?....kan vi välja det som är bra och nödvändigt för oss om det sårar en annan?...sådana frågor dyker upp när jag läser din starka dikt..
2005-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Mejja