Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en munter text!


Hopp vs smärta

Ont invaderas av strålar

Ömsint plåstrar jag om hjärtat

Känns helt jävla ändlöst

Hoppet knackar förväntansfullt på

Tur att jag inte har en pistol i min ägo,
för då hade jag kanske avlossat ett skott
rakt in i skallen på mig själv

Nej de hade jag knappast gjort
menn tanken ger skön lindring
när helvetet känns närmre
än himmelriket




Fri vers av Poppin
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-24 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poppin
Poppin