Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla storm!


Som en stilla storm i mitt sinne
allt rusar brinner, rinner

Viskningar och skrik
panik panik

Ena handen dit andra dit

Räcker allt?

Oron växer
stormens melodi inuti




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 436 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-24 20:52



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
En storm som frigör till slut
2009-05-24

  Gisela Nordell
detta kaos som kommer före
befriande förlösning
fint skildrat i ord!
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin