Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens drömmar

I nattens mörker
i drömmarnas värld
lösgör sig livets mysterium.
Livets tidigare möten
kommer åter till mötes.
Allt som varit dött
kommer åter till liv.
I drömmarnas värld
kan jag återuppleva
min barndomstid.
De som lämnade mig
med sorg i mitt hjärta
återkommer som om dem aldrig
varit borta.
O så härligt att somna
och möta det som göms
i nattens mörker
i drömmarnas värld.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2009-05-24 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP