Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är intensivt just nu.... Jag njuter av det!


Kristihimmelsfärdhelgen 2009

Mys och avslappning
ny bil och grillkväll
dans och anspänning
skratt och glädje
45 mil bilkörning
nya bekantskaper
kontakt med gamla

en himmelsk helg




Fri vers av desperado
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-24 23:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Låter helt fantastiskt trevligt och gemytligt ..suger i mig denna
fröjdefulla text och känner hur värman därur griper mig!
underbara rader!!!
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado