Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hata mig inte

Länge har jag sökt svar i dina utslagna gifttaggar,
försökt förstå, kanske blöda för din skull om du låter
Kanske sluka upp det som syns och känns i min hals
kanske riva upp sår så djupa att jag följer strömmar
som tar mig till en plats jag bara drömt om att finna...

Dina ögon är så röda och din stämma spräcker mig
min pulsåder ber en stilla bön inombords att sluta
skaka, sluta ryckas ur jorden med kraften du har
Se min avtrubbning under ytan, den är fylld av kärlek
men du tillåter inte att jag kommer nära dig nog...

Hur lång tid ska gå innan du förklarar värdet för mig
att plantera frön av gift i halsar, att förbereda salvor
Hur lång tid ska gå innan jag förstår hur det kunde
bli så här, just så här och inte på något annat vis
varför jag är fast i en mardröm jag inte kan ändra...



 




Fri vers av Seasons VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-25 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tror att du beskriver exakt det många av oss inte kan förstå men hamnar i olyckligt, en dilemma mellan att vara eller bestå, något som kan förtära en från roten, men jag beundrar ditt sätt att tänka o jag tror att vilket du än väljer så kommer du att lyckas! MYCKET BRA SKRIVET!
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP