Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan inom!

Låt själen falla sig fri
för att hitta hem igen

Visa vägen till
oskuldsfull frihet

Visdom som alltid finns
Framtiden är nu

Hjärta, värme och ljus...




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 377 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-26 07:21



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
här finns en trygghet

"Låt själen falla sig fri
för att hitta hem igen"

till oskuldsfull frihet

Hawaiis stränder

1800 tal..
2009-05-27

  anits VIP
Vackra ord, tycker mycket om......
2009-05-26

  Sturesdotter
Varma ord, letar sig in...
2009-05-26

  Junitvillingen
Tycker mycket om denna ljuva, stillsamma dikt, den känns som en smäktande sommarvind och lägger sig som ett balsam inom mig. SÅ berörande poetat kära vän!! Rosor och applåder:-)
2009-05-26

    leelee
Själen vet var hem är...alldeles själv....läser jag. En vacker tanke som jag tycker om!
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin