Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrande skugga!

In i soluppgången
till det nya oupptäckta

In i Solnedgången
till det som varit
och till det som ska komma

Kanske skymtar man min skugga
lämnar spår där inne

Ljuset följer
får oss trygga

En skugga vandrar....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-26 07:22



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
som ett penseldrag över himlen
i en tavla av Törner
2009-05-27

  Sturesdotter
Soluppgång, solnedgång; alltid lika vackra
Och skuggor...så varma som sällskap!
2009-05-26

    leelee
För mina tanker till en silhuett mot solnedgången....en rofylld bild, för mig.
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin