Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåget går vidare

En utsträckt hand
- Frisedel från det värdsliga

Du är full av repliker
Alltid ett svar
sorgligt nu, när intresset
börjar svalna
Jycklartåget går vidare

Vem orkar se
Vem orkar lyssna till
ständigt motsägelsefulla meningar
och stavelser

Tåget kommer att gå vidare




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-26 16:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Frisedel från det världsliga"!
Spot on, mate!
Superbt!
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon